Taimitikku paketti yrityksen/yhteisön nimellä ja halutulla sloganilla
Taimitikku paketti yrityksen/yhteisön nimellä ja halutulla sloganilla Taimitikku paketti yrityksen/yhteisön nimellä ja halutulla sloganilla

Taimitikku paketti yrityksen/yhteisön nimellä ja halutulla sloganilla

16,70 €
Sisältää alv. 24.00 %

Istutuspaketti 10 puun istuttamiseksi uudeksi hiilinieluksi. Pakkaukseen painetaan tilaajan yrityksen tai yhteisön nimi ja halutessanne sopiva slogan.

Taimitikku-istutuspaketti on erinomainen tapa ilahduttaa yrityksen tai yhteisön sidosryhmiä tai henkilöstöä ja saada myönteistä huomiota yrityksellesi tai organisaatiollesi. Taimitikku-istutuspaketin avulla viestit tehokkaasti yrityksesi arvoista.

Taimitikku-istutuspaketteja on mahdollista tilata myös varustettuna yrityksen tai yhteisön nimellä ja sopivalla sloganilla. Minimi tilausmäärä on 100 kpl.

Valitse alasvetovalikosta haluatko istutuspaketit männyn vai kuusen siemenillä. Taimitikut toimitetaan postipakettina noin kahden viikon kuluttua tilauksesta. Toimituskulut lisätään hintaan. 


Taimitikku-istutuspaketti sisältää 10 taimitikkua kätevässä taskuun mahtuvassa kansiossa, joka sisältää helpot istutusohjeet. Tikut sisältävä kansio on pakattu siementen säilyvyyden takaamiseksi ilmatiiviiseen suljettavaan pussiin. Yhdessä taimitikussa on keskimäärin 6-8 puunsiementä biohajoavassa kapselissa, joka liukenee hyvin kastellussa maassa muutamassa päivässä. Tikku itsessään on valmistettu kierrätetystä pahvista ja kansio FSC-sertifioidusta kartongista.

Siemenet ovat sekoitus eteläistä ja pohjoista lajiketta, jolloin taimitikut soveltuvat käytettäväksi koko Suomen alueella. Männyn siementen itävyys on 95 % ja kuusen siementen 90 %.

Puiden istuttaminen on tehokas tapa torjua ilmastonmuutosta, sillä puut varastoivat kasvaessaan hiilidioksidia rungon lisäksi, oksiin, juuriin ja neulasiin. Suomalainen mänty tai kuusi sitoo täysikasvuisena, varovaisen arvion mukaan, noin 600 kg hiilidioksidia per puu. Yhden paketin sisältämien taimitikkujen avulla voit kasvattaa 10 uutta puuta, jotka sitovat elinkaarensa aikana noin 6000 kg hiilidioksidia. Hyvässä kasvupaikassa yksi puu voi sitoa täysikasvuisena jopa 1000 kg hiilidioksidia.

Taimitikku istutetaan sellaisenaan muokattuun maahan ja istutuspaketissa on mukana helpot istutusohjeet.

Suositeltava istutusajankohta on keväällä heti lumen sulamisen jälkeen, juhannukseen mennessä tai loppusyksyllä, lokakuun puolivälistä eteenpäin. Muina ajankohtina istutus voidaan tehdä sisälle sopivaan kasvualustaan, jolloin taimettumisen jälkeen taimi voidaan siirtää ja istuttaa ulos sulan maan aikaan.

Pituus:
0.6 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
15 g
Samankaltaiset tuotteet