Black Friday goes Green!
Black Friday goes Green!

Black Friday goes Green!

8,50 €
Sisältää alv. 24 %

Nyt rajoitettu 6000 tonnin erä, sertifioituja päästövähennyksiä huippu edullisesti 30.11.2023 saakka

Saatavuus 5891 kpl

Tarjoamme erän päästöhyvityksiä (päästökompensointi) erittäin edulliseen hintaan, auttaaksemme vähentämään Black Fridayn aiheuttamia ilmastovaikutuksia. 


Envira Amazonia -hankkeen avulla suojellaan 39 000 hehtaaria trooppista sademetsää Jurupari-joen varrella, Acren osavaltiossa Brasiliassa. Hanke estää yli 12,6 miljoonan tonnin hiilidioksidipäästöt, säilyttää poikkeuksellisen paljon luonnon monimuotoisuutta – erityisesti harvinaisia lintuja – ja hyödyttää suoraan paikallisia yhteisöjä.

Alueella elää poikkeuksellisen paljon trooppisia, uhanalaisia ja/tai kotoperäisiä lintuja, kuten sinipäinen ara ja Amazonin papukaija. Hankkeessa suojellaan myös uhanalaisten puulajien, kuten isolehtisen mahongin, elinympäristöä.Hankkeessa pyritään löytämään asukkaille vaihtoehtoisia tulonlähteitä ja työllistymismahdollisuuksia tarjoamalla maatalouden täydennyskoulutuskursseja, palkkaamalla paikallisia metsänhakkuu vartijoiksi sekä luomalla toimintaohjelmia lääkekasvien ja açaí-kasvien keräämisen, kuljetuksen ja myynnin kaupallistamiseksi.

Työtä tehdään myös paikallisen veden laadun parantamiseksi ja viljelyolosuhteiden parantamiseksi säilyttämällä pintamaata ja hillitsemällä eroosiota.

Envira Amazonia hanke on validoitu Verified Carbon Standardin (VCS) mukaisesti. Se on myös saavuttanut CCB Gold -statuksen poikkeuksellisesta biologisesta monimuotoisuudesta ja yhteisön etujen ajamisesta.

Lisätietoja hankkeesta löydät täältä.


Tehtyäsi päästökompensoinnin (1 kpl = 1 tCO2e), lähetämme yhden arkipäivän sisällä sertifikaatin sähköpostiisi, todisteeksi tekemästäsi kompensoinnista. 

Tehdessäsi vähintään 100 tonnin kompensoinnin, voimme myös lisätä kompensointisi haluamillasi tiedoilla Verran julkiseen rekisteriini. Pienemmät määrät kirjataan rekisteriin kootusti sertifikaatti numerolla.