Rahtikuljetusten päästölaskenta
Rahtikuljetusten päästölaskenta

Rahtikuljetusten päästölaskenta

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Reittikohtaisten kuljetusten energiankulutuksen ja kasvihuonekaasupäästöjen laskenta.

Tämä on esittelytuote.

Yhä useammin tarjouspyyntöjen ehtona pyydetään tietoa kuljetusten hiilijalanjäljestä. Vastuullisuus on noussut merkittäväksi kilpailuetutekijäksi.

Laskemme ja raportoimme kuljetusten päästöt SFS-EN 16258:2012 standardin mukaisesti. EN 16258 standardi on kuljetuspalvelujen energiankulutuksen ja kasvihuonekaasupäästöjen laskentaa ohjaava standardi. Laskenta voidaan toteuttaa, joko yksittäiselle kuljetusreitille tai vaikka kaikille yrityksen tekemille kuljetuksille.

Laskennasta muodostetaan yhteenveto, jossa esitetään  tiedot kuljetuspalvelun energiankulutuksesta ja päästöistä energianlähteen koko elinkaaren ajalta (well-to-wheels), sekä pelkästään kuljetuksen ajalta (tank-to-wheels). Voitte käyttää yhteenvetoa esimerkiksi tarjouksen liitteenä todentaaksenne hiilijalanjälkenne.

Kauttamme saatte myös helposti päästöjen kompensoinnin, joilloin voitte tarjota kuljetuksenne hiilineutraalina. Päästöjen kompensointi voidaan toteuttaa valintanne mukaan, joko luomalla uusia hiilinieluja Suomessa tai Gold Standard -sertifioiduilla hankkeilla.

Ota yhteyttä (info at ilmastoapu.fi), niin kartoitetaan laskenta tarpeenne.