Green Friday kampanjatuote - päästöhyvitys 1 t CO2
Green Friday kampanjatuote - päästöhyvitys 1 t CO2

Green Friday kampanjatuote - päästöhyvitys 1 t CO2

19,99 €
Sisältää alv. 24.00 %

Päästöjen kompensointi hankkimalla ja mitätöimällä Gold Standard VER päästövähennys yksiköitä aurinkoenergiahankkeesta Intiassa.

Tämä on esittelytuote.

Black Friday alennusmyynnit lisäävät kaupan päästöjä jopa 50 kertaiseksi normaaliin ajankohtaan verrattuna. Tällä kampanjatuotteella voit pienentää hiilijalanjälkeäsi haluamasi määrän. 1 kpl = 1 tonni hiilidioksidipäästöjä. Kyseessä on rajoitettu 5000 tonnin erä. Tarjous on voimassa enintään kaksi viikkoa (21.11 - 6.12.2020) tai niin kauan kuin yksiköitä riittää.

Kompensointipalvelu toteutetaan hankkimalla ja mitätöimällä hiilidioksidipäästöjä vastaava määrä Gold Standard-sertifioinnin mukaisia VER päästövähennysyksiköitä aurinkoenergiahankkeesta Intiassa.

Katso hankkeen kuvaus tästä.


Päästövähennysyksiköt (Yksi VER = yksi tonni hiilidioksidia) hankitaan ja mitätöidään kootusti, isommissa erissä noin neljännesvuosittain. Mitätöinnin rekisteröinnin jälkeen lähetämme sinulle vielä linkin rekisterimerkintään, josta voit tarkistaa VER-yksiköiden hankinnan ja mitätöinnin.

Lähetämme lisäksi sähköpostiisi, yhden arkipäivän sisällä hankinnastasi, sertifikaatin todisteeksi tekemästäsi päästövähennysyksiköiden mitätöinnistä. 

Voit antaa mitätöinnin myös lahjaksi, valitsemalla "Lahja"-lisävalinta, jolloin sertifikaattiin tulee vain kompensoinnin määrä, kompensoitu tuote ja käytetty hanke.