Kotimaan mökkimajoituksen päästöhyvitys.
Kotimaan mökkimajoituksen päästöhyvitys.

Kotimaan mökkimajoituksen päästöhyvitys.

2,65 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tällä tuotteella voit pienentää hiilijalanjälkeäsi tuotekuvauksen mukaisesti mökkimajoituksen CO2-päästöjä vastaavan määrän.

Tällä tuotteella voit pienentää mökkimajoituksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeäsi. Vähennys on per vuorokausi ja vähennyksen määrä riippuu mökin pinta-alasta alla olevan listauksen mukaisesti:

  • alle 50m2 mökki = 16 kg CO2e/kpl
  • alle 80m2 mökki = 25 kg CO2e/kpl
  • yli 80m2 mökki = 38 kg CO2e/kpl

Eli, jos esimerkiksi mökin koko on 60m2 ja majoitus kestää 7 vuorokautta valitse alasvetovalikosta "alle 80m2 mökki" ja kappalemääräksi 7 kpl.

Määrässä on otettu huomioon mökin ylläpidosta ja jätehuollosta aiheutuvat päästöt.

Jos haluat hyvittää myös matkasi päästöt voit käyttää autoilun ja lentämisen hyvitystuotteita.

Kompensointipalvelu toteutetaan hankkimalla ja mitätöimällä hiilidioksidipäästöjä vastaava määrä Gold Standard-sertifioinnin mukaisia VER päästövähennysyksiköitä valitsemastasi hankkeesta.

Valittavissa on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa. Eli voit hankevalinnassa valita, haluatko hankkia ja mitätöidä päästövähennysyksiköt bioenergiahankkeesta Kiinassa vai tuulivoimahankkeesta Turkissa.

 1) Katso bioenergiahankkeen kuvaus tästä.

2) Katso tuulivoimahankkeen kuvaus tästä.

Päästövähennysyksiköt (Yksi VER = yksi tonni hiilidioksidia) hankitaan ja mitätöidään kootusti, isommissa erissä noin neljännesvuosittain. Mitätöinnin rekisteröinnin jälkeen lähetämme sinulle vielä linkin rekisterimerkintään, josta voit tarkistaa VER-yksiköiden hankinnan ja mitätöinnin.

Lähetämme lisäksi sähköpostiisi, yhden arkipäivän sisällä hankinnastasi, sertifikaatin todisteeksi tekemästäsi päästövähennysyksiköiden mitätöinnistä. 

Voit antaa mitätöinnin myös lahjaksi, valitsemalla "Lahja"-lisävalinta, jolloin sertifikaattiin tulee vain kompensoinnin määrä, kompensoitu tuote ja käytetty hanke.