Kotimaan hotellimajoitus vuorokausi, sisältäen ateriat.
Kotimaan hotellimajoitus vuorokausi, sisältäen ateriat.

Kotimaan hotellimajoitus vuorokausi, sisältäen ateriat.

3,04 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tällä tuotteella voit pienentää hiilijalanjälkeäsi, tuotekuvauksen mukaisesti, hotellimajoituksen CO2-päästöjä vastaavan määrän.

Toimitusaika 1 - 1 työpäivää

Tällä tuotteella voit pienentää hotellimajoituksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeäsi. Vähennys on per vuorokausi ja vähennyksen määrä riippuu majoittujien lukumäärästä, alla olevan listauksen mukaisesti:

  • 1 henkilö = 29kg CO2e / kpl
  • 2 henkilöä = 48kg CO2e / kpl
  • 3 henkilöä = 66kg CO2e / kpl
  • 4 henkilöä = 81kg CO2e / kpl
  • 5 henkilöä = 96kg CO2e / kpl

Eli, jos esimerkiksi 2 henkilöä majoittuu 4 vuorokautta; valitse alasvetovalikosta "2 henkilöä" ja kappalemääräksi 4 kpl.

Määrässä on otettu huomioon hotellitoiminnoista aiheutuvat päästöt, sekä aterioiden päästöt. Majoittujien määrän perusteella on otettu huomioon myös huonekoon muutos.

Jos haluat hyvittää myös matkasi päästöt, voit käyttää autoilun ja lentämisen hyvitystuotteita.

Kompensointipalvelu toteutetaan hankkimalla ja mitätöimällä hiilidioksidipäästöjä vastaava määrä, Gold Standard-sertifioinnin mukaisia VER päästövähennys yksiköitä, valitsemastasi hankkeesta.

Valittavissa on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa. Eli voit hankevalinnassa valita haluatko hankkia ja mitätöidä päästövähennys yksiköt, bioenergiahankkeesta Kiinassa, vai tuulivoimahankkeesta Turkissa. 

1) Katso bioenergiahankkeen kuvaus tästä.

2) Katso tuulivoimahankkeen kuvaus tästä.

Päästövähennys yksiköt (Yksi VER = yksi tonni hiilidioksidia) hankitaan ja mitätöidään kootusti, isommissa erissä noin neljännesvuosittain. Mitätöinnin rekisteröinnin jälkeen lähetämme sinulle vielä linkin rekisterimerkintään, josta voit tarkistaa VER yksiköiden hankinnan ja mitätöinnin.

Lähetämme lisäksi sähköpostiisi, yhden arkipäivän sisällä hankinnastasi, sertifikaatin todisteeksi tekemästäsi päästövähennys yksiköiden mitätöinnistä. 

Voit antaa mitätöinnin myös lahjaksi, valitsemalla "Lahja" lisävalinta, jolloin sertifikaattiin tulee vain kompensoinnin määrä, kompensoitu tuote ja käytetty hanke.