Kotimaan hotellimajoituksen päästöhyvitys.
Kotimaan hotellimajoituksen päästöhyvitys.

Kotimaan hotellimajoituksen päästöhyvitys.

3,04 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tällä tuotteella voit pienentää hiilijalanjälkeäsi tuotekuvauksen mukaisesti hotellimajoituksen CO2-päästöjä vastaavan määrän.

Toimitusaika 1 - 1 työpäivää

Tällä tuotteella voit pienentää hotellimajoituksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeäsi. Vähennys on per vuorokausi ja vähennyksen määrä riippuu majoittujien lukumäärästä, alla olevan listauksen mukaisesti:

  • 1 henkilö = 29 kg CO2e/kpl
  • 2 henkilöä = 48 kg CO2e/kpl
  • 3 henkilöä = 66 kg CO2e/kpl
  • 4 henkilöä = 81 kg CO2e/kpl
  • 5 henkilöä = 96 kg CO2e/kpl

Eli, jos esimerkiksi 2 henkilöä majoittuu 4 vuorokautta valitse alasvetovalikosta "2 henkilöä" ja kappalemääräksi 4 kpl.

Määrässä on otettu huomioon hotellitoiminnoista aiheutuvat päästöt, sekä aterioiden päästöt. Majoittujien määrän perusteella on otettu huomioon myös huonekoon muutos.

Jos haluat hyvittää myös matkasi päästöt, voit käyttää autoilun ja lentämisen hyvitystuotteita.

Kompensointipalvelu toteutetaan hankkimalla ja mitätöimällä hiilidioksidipäästöjä vastaava määrä Gold Standard-sertifioinnin mukaisia VER päästövähennysyksiköitä valitsemastasi hankkeesta.

Valittavissa on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa. Eli voit hankevalinnassa valita, haluatko hankkia ja mitätöidä päästövähennysyksiköt bioenergiahankkeesta Kiinassa vai tuulivoimahankkeesta Turkissa.

 1) Katso bioenergiahankkeen kuvaus tästä.

2) Katso tuulivoimahankkeen kuvaus tästä.

Päästövähennysyksiköt (Yksi VER = yksi tonni hiilidioksidia) hankitaan ja mitätöidään kootusti, isommissa erissä noin neljännesvuosittain. Mitätöinnin rekisteröinnin jälkeen lähetämme sinulle vielä linkin rekisterimerkintään, josta voit tarkistaa VER-yksiköiden hankinnan ja mitätöinnin.

Lähetämme lisäksi sähköpostiisi, yhden arkipäivän sisällä hankinnastasi, sertifikaatin todisteeksi tekemästäsi päästövähennysyksiköiden mitätöinnistä. 

Voit antaa mitätöinnin myös lahjaksi, valitsemalla "Lahja"-lisävalinta, jolloin sertifikaattiin tulee vain kompensoinnin määrä, kompensoitu tuote ja käytetty hanke.