Organisaation hiilijalanjäljen laskenta- ja raportointipaketti
Organisaation hiilijalanjäljen laskenta- ja raportointipaketti

Organisaation hiilijalanjäljen laskenta- ja raportointipaketti

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laskenta- ja raportointipaketti yritysten ja muiden organisaatioiden toiminnan aiheuttamien päästöjen raportointiin.

Tämä on esittelytuote.

Selvitämme yrityksenne (tai muun organisaation) toiminnan hiilijalanjäljen, jotta päästöjen vähentämiselle ja kompensoinnille saadaan selkeät rajat ja tavoitteet. Hiilijalanjäljestä viestiminen auttaa parantamaan yrityksen, tuotteen tai palvelun imagoa.

Laskenta toteutetaan Greenhouse Gas Protocol -standardin mukaisesti, jolloin se kestää kriittisenkin tarkastelun. GHG Protocol on laajimmin käytetty kansainvälinen laskentatyökalu yritysten ja tapahtumien kasvihuonekaasupäästöjen laskentaan. Laskennassa käytettävissä yli 25 000 päästökertoimen valikoima.

Laskennasta muodostetaan raportti, jota voitte halutessanne käyttää osana markkinointianne tai yhteiskuntavastuuraportointia.

Laskenta voidaan tehdä organisaation kotimaan toimintojen lisäksi myös ulkomailla toteutettaville toiminnoille (esim. tuotteiden valmistus ulkomailla).

Kauttamme saatte myös helposti päästöjen kompensoinnin, jonka toteutamme valintanne mukaan joko luomalla uusia hiilinieluja Suomessa tai Gold Standard -sertifioiduilla hankkeilla.

Ota yhteyttä (info at ilmastoapu.fi), niin kartoitetaan laskenta- ja raportointitarpeenne.