Vastuullinen liike- tai henkilöstölahja
Vastuullinen liike- tai henkilöstölahja Vastuullinen liike- tai henkilöstölahja

Vastuullinen liike- tai henkilöstölahja

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hiilijalanjäljen kompensointi kotimaan hiilinieluilla tai Gold Standard hankkeilla.

Tämä on esittelytuote.

Olitpa suuryrityksen henkilöstöpäällikkö tai mikroyrityksen toimitusjohtaja ja mietit vaihtoehtoa perinteisille henkilökuntalahjoille tai yhteistyökumppaneiden liikelahjoille. Osallistuminen ilmastonmuutoksen torjuntaan ja siitä viestiminen on erinomainen vaihtoehto.

Tarjoamme vaihtoehtoina ilmakehän hiilen sidontaa kotimaan hiilinieluilla tai päästöjen vähentämistä Gold Standard-sertifioiduilla hankkeilla.  Kotimaan hiilinieluja käytettäessä istutamme uutta metsää turvetuotannosta poistuneelle suopohjalle ja Gold Standard hanketta käytettäessä hankimme ja mitätöimme halutun määrän sertifioituja päästövähennysyksiköitä. Gold Standard hankkeet vastaavat usein myös muihin YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Räätälöimme lahjan tarpeidesi mukaan. Voimme esimerkiksi istuttaa puun jokaista työntekijääsi kohden, hyvittää työntekijöidesi henkilökohtaiset päästöt keskivertosuomalaisen päästömäärää vastaavasti, jne.

Sertifikaatin lisäksi toimitamme käytetystä hankkeesta ja tekemästänne hiilijalanjäljen hyvityksestä jouluaiheisen viestintäpaketin, jota voitte käyttää viestinnässänne.


Ota yhteyttä (info at ilmastoapu.fi), niin tehdään teille räätälöity tarjous.