Päästöjään aktiivisesti hillitsevän vuotuinen päästöhyvitys 5,4 t CO2
Päästöjään aktiivisesti hillitsevän vuotuinen päästöhyvitys 5,4 t CO2

Päästöjään aktiivisesti hillitsevän vuotuinen päästöhyvitys 5,4 t CO2

61,20 €
Sisältää alv. 24 %

Päästöjen kompensointi kotimaan hiilinieluilla istuttamalla uutta metsää turvetuotannosta poistuneelle suopohjalle.

Tällä tuotteella voit pienentää hiilijalanjälkeäsi 5,4 tonnia, joka vastaa ilmastonmuutoksesta huolestuneen ja  aktiivisesti päästöjään pienentämään pyrkivän henkilön, keskimääräisiä vuotuisia CO2-päästöjä.  Tämä mitätöintipalvelu sopii myös opiskelijoille koska opiskelijan hiilijalanjälki on tyypillisesti vain noin puolet keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä.

Kompensointipalvelu toteutetaan Kotimaan hiilinieluilla. Valitessasi tämän vaihtoehdon hankit 9 kpl männyntaimia, jotka istutetaan puolestasi turpeen tuotannosta poistetulle suopohjalle tai muusta käytöstä vapautuneelle turvemaalle istutettavaan metsään. Turvemaalla kasvava puu sitoo keskimäärin 600 kg hiilidioksidia elinkaarensa aikana.

Mahdollisten ennalta arvaamattomien metsätuhojen kuten tulipalo, hyönteistuhot, myrskytuhot jne. aiheuttamat vahingot korvataan istuttamalla vaurioituneiden puiden tilalle uudet taimet.

Tarkemman kuvauksen löydät täältä.

Lähetämme sähköpostiisi yhden arkipäivän sisällä hankinnastasi, sertifikaatin todisteeksi tekemästäsi hiilijalanjäljen hyvityksestä. Kun metsä on istutettu lähetämme vielä kohteen datalehden, jossa on alueen yleiskuvaus ja sijainti. 

Seuraavaksi uutta metsää istutetaan touko- syyskuussa 2024.


Voit antaa kompensoinnin myös lahjaksi, valitsemalla "Lahja"-lisävalinta, jolloin sertifikaattiin tulee vain kompensoinnin määrä, kompensoitu tuote ja käytetty hanke.